laatste dag sukerbietenfeest

Rond de middag staat er een heerlijke Sukerbietenbrunch klaar en worden de deuren voor Lemelerveld Bloeit geopend. Vanaf 14.00 is er een programma vol entertainment en muziek. Clowns, goochelaars, schmink en springkussens staan klaar voor de jeugd. Voor de iets jongere jeugd is er kinderopvang in de tent. Traditioneel is inmiddels ook de eurodag op zondag op de kermis.

Vanaf 16.00 uur staat Lemelerveld in het teken van het Sukerbietwerpen. De voorgaande edities werd het werpen gedaan vanaf een kameel en ezel. Het best bewaarde geheim is het antwoord op de vraag hoe het Sukerbietwerpen dit jaar zal plaatsvinden. RTV Oost komt opnames daarvan maken voor het programma Knotsgekke Kampioenschappen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.