kloosterhaar speelt sterke wedstrijd

Kloosterhaar is klaar voor de derde klasse. Vanmiddag speelde het sportpark Polderhoek een ijzersterke wedstrijd tegen zondag tweede klasser KOSC. Het werd door een benutte strafschop van Erik Drenthen 1-0,maar dat was maar een schamele afspiegeling van het kracht verschil.

Leider Zwier Ekkel was dan ook heel tevreden over de prestatie van zijn team. “We hebben een hele goede oefenperiode achter de rug. In de beker zijn we een ronde verder. We hadden zeker met 3-1 a 4-1 moeten winnen. We waren op al fronten beter, maar we lieten nogal wat kansjes liggen. We hebben echt wel zin om volgende week te beginnen.”

Kloosterhaar is na zeven jaren weer terug in de derde klasse. Vorig seizoen stond het team bijna de hele competitie bovenaan. Het heeft een mooi elftal met een mooie mix van wat ervaring en jonkies. Erik Drenthen is een sterke persoonlijkheid, maar ook de jonkies als Derian Reinders en Mark Boshove hebben hun draai gevonden. Reinders was vorig jaar topscoorder en wil dat in de derde klasse ook wel laten zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.