Home / archiefcentraal / kennismaken met schaatsen bij de doorloper

kennismaken met schaatsen bij de doorloper

Hoewel veel mensen nog bezig zijn met allerlei zomeractiviteiten is het al weer tijd om te attenderen op de aanmelding voor de schaatstrainingen van de IJsvereniging De Doorloper in Ommen. De schaatstrainingen beginnen weer vanaf 15 oktober 2012 in de Bonte Wever in Assen.

Schaatsliefhebbers vanaf 7 jaar tot ver boven de 80 kunnen lid worden van de vereniging. Er zijn mogelijkheden om mee te trainen voor wedstrijden, maar ook om te trainen voor toertochten. De training is er op gericht om de schaatsvaardigheid en algehele conditie te verbeteren.

Het is mogelijk om, voordat je besluit lid te worden van de vereniging, als introductielid met een aantal trainingen mee te doen. Hiervoor biedt De Doorloper twee trainingen via gratis introductiekaarten.

Informatie over de introductiemogelijkheden en de introductiekaarten is te verkrijgen bij secretariaat.dedoorloperommen@gmail.nl.

“Als je het besluit hebt genomen om lid te worden van onze vereniging, dan vragen we je om een aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen naar secretariaat.dedoorloperommen@gmail.nl,”aldus de vereniging. “Zo spoedig mogelijk na ontvangst van het formulier wordt een baankaart en, indien van toepassing, een licentie voor je geregeld. Zodra je de baankaart hebt ontvangen van onze vereniging, heb je toegang tot de trainingen en zodra je je licentie hebt ontvangen heb je toegang tot de wedstrijden.”

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.