keniaan kisang wint halve marathon

De wedstrijd over 21 kilometer bij de heren was een prooi voor de Keniaan Sammy Kosgei Kisang, gevolgd door zijn landgenoot Timothy Kinoti Raibuni. Bij de eerste twintig waren geen lopers uit het Vechtdal. Dat was anders bij dezelfde afstand voor recreanten, waar Martijn Dekker in 1 uur, 24 minuten en 24 seconden zijn thuiswedstrijd won. Verdienstelijke plaatsen waren er ook voor de Dalfsenaren Giel Holterman (7) en Bert Ruitenberg (10) en Nieuwleusenaar Albert Mussche.

De loop voor de recreanten werd bij de dames gewonnen door Lizet Klein Nagelvoort uit Zwolle, terwijl Henrieke Prins uit Dalfsen in 1.36.23 tweede werd.

De tien kilometer bij de heren werd gewonnen door de Pool Adam Brawata. Ronald Kooyman was op de 15e plaats de beste man uit het Vechtdal. Bij de dames was de tien kilometer een prooi voor Lia Wijnberger uit Assen, met Agnes van Eerbeek uit Dalfsen op een elfde plaats.

De volledige uitslag is te vinden op www.uitslagen.nl . Fotografen Johan Bokma en Gerrit Kolkman maakten een reportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.