Home / archiefcentraal / inbraken in autos bij attractiepark

inbraken in autos bij attractiepark

Bij zeven geparkeerde auto’s op een parkeerterrein aan de Zwarte Dijk bij Attractiepark Slagharen, werd op maandag 13 augustus ingebroken. De inbraken moeten hebben plaatsgevonden tussen 11.30 en 17.30 uur. De buit bestond uit onder andere mobiele telefoons en navigatiesystemen. De politie roept eventuele getuigen of mensen die iets verdachts hebben gezien wat met de inbraken te maken kan hebben om zich te melden via telefoonnummer 0900-8844. Naar de diefstallen wordt ene onderzoek ingesteld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.