Home / archiefcentraal / hvo bedankt voor hanzefestival

hvo bedankt voor hanzefestival

HVO wil iedereen die heeft meegewerkt aan het Ommer Hanzefestival tijdens de Ommer Bissingh bedanken. Zie hieronder het bericht van de HVO.

“De Handelsvereniging Ommen wil iedereen die heeft meegewerkt aan het eerste Ommer Hanzefestival van harte bedanken voor dit ongelofelijk succesvolle spektakel. Dankzij vele vrijwilligers, het Vechtgenotenhuis, inzet en extra financiële steun van ondernemers, de Stichting Ommer Bissingh en zeker ook de flexibele opstelling en medewerking van de gemeente Ommen is bewezen dat Ommen een echte Hanzestad én evenementenstad is. Sfeer, uitstraling en flexibiliteit van iedereen was voelbaar voor iedereen, zowel toeristen als inwoners. De HVO gaat zich hard maken voor een jaarlijks terugkerend evenement in deze stijl en sfeer, en vooral met deze kwaliteit.”

“De Handelsvereniging Ommen is trots op het resultaat, maar nog veel trotser op de bijzondere inzet van alle mensen, door zich te kleden in stijl, hun winkels aan te passen en vrijwillig mee te werken aan diverse activiteiten en optredens. In het bijzonder gaat haar dank uit naar de diverse gildes, muzikanten, acteurs en hulpdiensten. Ook de EHBO verdient een pluim voor haar vriendelijke en adequate aanwezigheid tijdens de vele evenementen in Ommen.”

“De eerste Bissinghdag die de HVO vrijwillig maar in enorm korte tijd organiseerde was veel, heel veel werk, maar het succes maakt de organisatoren zo sterk dat ze volgend jaar het tweede Ommer Hanzefestival een keer zo groot willen opzetten. Tijdens de korte voorbereidingstijd zijn vele nieuwe ideeën geboren en hebben zich ook veel nieuwe acteurs en theatergroepen gemeld die volgend jaar heel graag meedoen.”

“Op naar de tweede editie!

Met vriendelijke groet,

Uw HVO”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.