hoonhorst viert de zomer

Hoonhorst viert de zomer op 26 augustus. “En waar kan dat beter dan op de meest centrale plek van ons dorp: het dorpsplein,” zo vraagt de organisatie zich af.

Na de vertoning van de Plaatselijk Belang film “Hoonhorst Anno 2012” die om 14.30 uur begint, kun je gezellig aanschuiven op het dorpsplein en onderuitgezakt genieten van een drankje, hapje en diverse activiteiten.

Tussen de optredens van feestzanger Patrick door, zal onder meer het nieuwe Hoonhorster likeurtje worden onthuld (gebrouwen door de Librije), wordt de winnaar van de Sproeifeest Ballonnenwedstrijd bekend gemaakt en zal het nieuwe Carnavalsthema 2013 worden geïntroduceerd. De allerkleinsten zullen deze middag niet vergeten worden.

“Met veel leuke muziek, een gezellige sfeer en hopelijk veel zon wordt dit een onvergetelijk zomers feestje. Zet 26 augustus dus alvast in uw agenda.” De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.