Home / archiefcentraal / hhc wint in blessuretijd

hhc wint in blessuretijd

HHC Hardenberg moest vanmiddag flink aan de bak tegen DETO in Vriezenveen. Vorige week waren de mannen van Ted Verdonkschot goed begonnen met 4-2 tegen Rijnsburgse Boys. Vanmiddag pakten ze in blessuretijd de drie punten mee uit Vriezenveen.

Hielke Penterman was de man die de bevrijdende 0-1 op het bord zette. Voor de oud-DETO speler natuurlijk een mooi moment om zo te winnen. HHC had heel veel moeite met het stugge spel van de Twentenaren. Ze kregen kansen genoeg maar het viezier stond niet op scherp.

DETO moest de laatste tien minuten met tien man verder omdat Stef Lamberink met twee keer geel van het veld moest. Assistent trainer Kocks wond zich daarbij zo op dat hij ook met rood naar de tribune gestuurd werd. Lamberink kreeg zijn tweede geld kaart voor appeleren en dat was best aan de zware kant.

Het was toch wel een pittige wedstrijd want er werd nogal met geel gestrooid. Thijs Houwing kreeg al heel snel een gele kaart, waarna ook Pol tegen een gele prent opliep. Aan DETO kant kregen Bruns en Schepers geel. HHC staat er prima voor, want het is samen met Katwijk en Jodan Boys nog ongeslagen.

Volgende week wacht de volgende zware klus want dan speelt het uit tegen GVVV uit Veenendaal.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.