Home / archiefcentraal / hhc begint tegen een titel kandidaat

hhc begint tegen een titel kandidaat

Morgen begint de topklasse met de eerste competie wedstrijd. HHC Hardenberg mag het gelijk opnemen tegen de nummer twee van vorig jaar Rijnsburgse Boys. Die streden lang met Spakenburg om de titel maar kwamen één puntje tekort na 26 wedstrijden. Bij HHC staat voor het vierde seizoen Ted Verdonkschot aan het roer. Ook dit jaar heeft het elftal weer spelers zien gaan en zien komen. Een van de spelers waar veel van verwacht wordt is Dennis Krohne, die van AGOVV is gekomen. In de oefenperiode vond Krohne al drie maal het doel, misschien dat hij zaterdag ook belangrijk kan zijn.

Rijsburgse Boys heeft met Kevin Winter een goede spits, maar met het aantrekken van Pepijn Kluin (FC Zwolle, Veendam) hebben ze een sterke spits erbij gekregen. In de achterhode moet de ervaren Ruud Kras de defensie leiden. De geel zwarten zijn er zeker niet zwakker op geworden en willen wel eens kampioen worden. Niek Oosterlee heeft de RBB, zoals het in Rijnsburg genoemd wordt, ook al vier seizoenen onder zijn hoede.

Morgen wordt er om 14.30 afgetrapt op sportpark de Boshoek, met zoals het er nu uitziet tropische temperaturen. Wie houdt dus morgen het hoofd koel. Om half vijf weten we meer, en kunnen we zien of de oranje hemden goed zijn begonnen.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.