Home / archiefcentraal / heide in bloei op sallandse heuvelrug

heide in bloei op sallandse heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug, iedereen uit de regio gaat daar natuurlijk geregeld een wandeling, fietstocht of autorit maken. Ons advies: ga er nu naar toe, want de heide staat in bloei. Dat is voor de tijd van het jaar niet bijzonder. Maar toch is het wel bijzonder, de Sallandse Heuvelrug is namelijk het grootst aangesloten heidegebied van West Europa. En dat hebben we hier in de achtertuin liggen.

Informatie over het nationaal park krijg je dit kalenderjaar vanuit een schaftkeet, want het infocentrum op de toeristenweg aan Nijverdalse kant wordt verbouwd. Aan de nieuwbouw te zien mag dat wel wat kosten. Voor overheidsgebouwen en gebouwen van instanties die aan de overheid gelieerd zijn, is blijkbaar nog geld zat.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.