gvo start met acrogym en ultimate dance

Bij gymvereniging Ommen start vanaf komende week het nieuwe sportseizoen. Naast alle vertrouwde gym-, spring- en danslessen staan er twee nieuwe lessen op het volle programma: Ultimate Dance en Acro gymnastiek.

Met de komst van Vivian van de Weide uit De Krim kan GVO nu tegemoet komen aan de grote vraag naar acro-lessen op niveau. Veel GVO-leden oefenden al vrijblijvend stukjes acro, en ook niet-leden lieten merken geïnteresseerd te zijn. Door het aantrekken van Vivian is er nu de deskundigheid in huis gehaald om verantwoordde acro-lessen aan te kunnen bieden.

Vivian van der Weiden is een zeer ervaren acrogymnaste en trainster en gaat les geven die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Ook de lessen Ultimate Dance worden door Vivian gegeven. Met haar dansgroep uit De Krim werd ze onlangs kampioen Noord Nederland en het is de bedoeling ook in Ommen een demoteam te vormen. Ultimate Dance is een dansvorm die meer is dan alleen streetdance. Zo zijn er onder andere invloeden van hiphop, breakdance en moderne dans. De les is een aanvulling op de lessen van Anouk Frijlink op zaterdag.

Ultimate Dance is op woensdag van 13.15 tot 14.00 uur (groep 3, 4, en 5), van 14.00 tot 15.00 uur (kinderen groep 6, 7 en 8) en van 15.00 tot 16.00 uur is de demogroep. De acrogym is op zaterdag van 13.00 tot 14.30 uur. Bij voldoende deelname starten nog een of twee acrolessen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.