groen denken en doen op duurzaamheidsfair

De voorbereidingen voor de Vechtdalduurzaamheidsfair zijn in volle gang. Deze eerste beurs over duurzaam bouwen, recreëren, bewegen en duurzame energie wordt op 21 en 22 september 2012 georganiseerd in de Carrousel in Ommen.

Het is een initiatief van de Lionsclub Ommen-Dalfsen en wordt ondersteund door de gemeenten Ommen en Dalfsen, de provincie Overijssel en de Millennium Stichting en is vrij toegankelijk. Regionale ondernemers uit het Vechtdal zullen aan een breed publiek laten zien wat zij aan duurzame diensten en producten kunnen leveren.

Bewegen op zonne-energie met het Solar Team Twente

Nederland is toonaangevend op het gebied van bewegen op zonne-energie. Eén van de trendsetters op dit gebied is het Solar Team van de TU Twente. Zij zal met een verkleinde versie van de zonne-energie auto aanwezig zijn op de fair. Er wordt uitleg gegeven over alle ins en outs van deze solar-mobiel. Verschillende regionale ondernemers op het gebied van zonne-energie geven informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiezuinige oplossingen voor huis en bedrijf. Ook informatie over subsidies is beschikbaar.

Lionsclub Ommen Dalfsen wil op deze manier laten zien dat inwoners van het Vechtdal bewust bezig kunnen zijn met de eigen leefomgeving. Steeds meer leveranciers hebben oplossingen die ook steeds aantrekkelijker worden voor ieders portemonnee.

Wilt u ook op deze fair één van de standhouders zijn en bent u nog niet benaderd? Stuur dan een verzoek om informatie naar LIONS Ommen-Dalfsen, t.a.v. de heer G. Westerman via info@vechtdalduurzaamheidsfair.nl Voor de laatste informatie: www.vechtdalduurzaamheidsfair.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.