groeiend voetbal live ook te volgen via app

Vorig seizoen is Vechtdal Centraal begonnen met Voetbal Live. Vanuit de diverse clubs is erg positief gereageerd op dit gebeuren. Dit seizoen gaan we hier mee verder en zal het nog uitgebreider worden. Vooral de diverse zaterdagclubs in het Cechtdal gebied willen allemaal meedoen. Ook is Voetbal Live vanaf dit seizoen te volgen via de app van Vechtdal Centraal.

Vorig seizoen waren het OZC, ASC’62, Nieuwleusen, Mariënberg, Lemele en Kloosterhaar die op zaterdag mee deden. Op zondag kwamen daar OVC’21, USV, Hoonhorst, Dalfsen en Vilsteren bij. De nieuwe clubs die mee gaan doen zijn, Avereest, SCD’83, Bergentheim, Hardenberg’85, HHC, Bruchterveld, DKB, Lutten en Gramsbergen vanuit de zaterdag.

Op zondag gaan verder Dedemsvaart en EMMS mee doen. In totaal elf clubs komen er dus bij. Ook zal weer de topscoorder beloond worden met een mooie bokaal. Rolf Hofsink krijgt er dus flink concurrentie bij. Als Derian Reinders kan laten zien dat hij net zo makkelijk scoort in de derde klasse als vierde klasse, dan zal hij de grote favoriet zijn.

Vechtdalcentraal.nl zal elk weekend de supporters op de hoogte houden van de tussen standen bij de diverse wedstrijden. Vanaf zaterdag 1 september zullen vanaf 14.30 uur de wedstrijden via de site te volgen zijn en op zondag vanaf 14.00 uur.

Vanaf deze week is onder meer via de ‘appstores’ van Android en Apple de app van Vechtdal Centraal verkrijgbaar. Met dit instrument is Voetbal Live via de smartphone nog beter te volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.