geslaagd gap 55 tennistoernooi nieuwleusen

Onder tropische temperaturen vond vorige week het GAP 55+ tennistoernooi in Nieuwleusen plaats. Op maandag 20 augustus ging de 12e editie van dit open KNLTB toernooi met 93 deelnemers (een recordaantal) van start.

Omdat het spelen in poules een aansprekende formule voor de deelnemers blijft, moesten er zeer veel wedstrijden ingepland worden. In 10 verschillende onderdelen moesten er ruim 120 wedstrijden worden gespeeld. Voor toernooileider Gerda Mulder veel extra werk omdat er pas om 16.00 uur gestart kon worden i.p.v. 13.00 uur. Ook voor de dinsdag was er nog een tropenrooster. Daarna konden alle wedstrijden onder perfecte weersomstandigheden volgens schema worden afgewerkt.

Naast het tennissen werden er ook nog andere activiteiten georganiseerd voor de deelnemers, zoals een fietstocht, klootschieten en karaoke. Door de hoge temperaturen moest het klootschieten helaas worden geannuleerd.

Tijdens de prijsuitreiking blikte Roelof Berends namens de organisatie tevreden terug op een zeer geslaagde week. Alle prijswinnaars werden in het zonnetje gezet en beloond met een goed gevulde mand met levensmiddelen. Natuurlijk ging er ook een woord van dank richting de sponsor GAP en co-sponsor Plus Bakker. Namens het bestuur van de Tennisvereniging Nieuwleusen wist penningmeester Jan Willem van der Rest te vermelden dat de sponsor ook voor de komende jaren het toernooi financieel blijft ondersteunen.

Ludiek was nog de actie van Cor en Lies Leeuw uit Noord Holland, die hun waardering uitspraken door de organisatie en anderen te verrassen met een grote kaas uit Stompetoren. Volgend jaar wordt het toernooi gespeeld in week 34 van 19 t/m 24 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.