Home / archiefcentraal / eddy van hijum bezoekt boer winters in junne

eddy van hijum bezoekt boer winters in junne

Eddy van Hijum, nummer 6 op de Tweede Kamerlijst van het CDA, brengt op vrijdag 24 augustus een bezoek aan het agrarisch bedrijf van Adriaan Winters in Junne. Het bezoek is georganiseerd door het CDA Ommen.

Winters loopt bij de bedrijfsvoering tegen beperkingen door wet- en regelgeving aan. Zo heeft zijn bedrijf te maken met de Natuurbeschermingswetgeving, de Ecologische Hoofdstructuur en de Flora en Faunawet en Natura 2000. Winters zal ingaan op de problemen waarmee hij te kampen heeft. Vervolgens vertelt Van Hijum hoe het CDA tegen deze problematiek aankijkt. Dit is relevant vanwege de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september.

Voor het bezoek zijn onder meer LTO Noord, de Provincie, Staatsbosbeheer en Landschap Overijssel uitgenodigd. Omdat het CDA Ommen weet dat veel boeren in Ommen met dezelfde problemen te maken hebben, zijn ook zij van harte welkom bij dit bezoek van Eddy van Hijum. Dit geldt ook voor andere belangstellenden.

Geïnteresseerden zijn vrijdag 24 augustus om 9.30 uur welkom op het bedrijf van Adriaan Winters, Junnerbaan 3a in Junne. Inloop: 9.15 uur. Opgeven kan via janveur@dds.nl of 06-27003905.

Lees ook

Politiek verwoord: Reces voor de raad van Dalfsen

DALFSEN – Verschillende politieke partijen in de gemeente Dalfsen geven hun actuele standpunten weer in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.