druk programma bij open dag sv nieuwleusen

Voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen houdt zaterdag 1 september haar jaarlijkse Open Dag. De hele dag worden er volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud, lid of geen lid.

De hele dag is er een springkussen, een boardingvoetbalveld van 10 bij 20 meter en staan er diverse stands. Er is een mooie fietstocht uitgestippeld langs historische plekken van S.V. Nieuwleusen. De route is 15 km lang en kan gefietst worden wanneer men dat wil. ’s Morgens is er een ballonnenclown en ’s middags tekent een sneltekenaar binnen enkele minuten je portret.

Bij de stand van S. V. Nieuwleusen krijg je alle informatie. Speciaal voor bezoekers die geen lid zijn en graag wat meer informatie willen is er om 10:00 uur een rondleiding en informatie over de club.

Er zijn ook stands van hoofdsponsor Effeweg.nl, de Supportersvereniging en de Club van Honderd. Intersport Zwolle komt met een Fit for Feet programma waarbij je op kan laten meten welke soort schoen het beste bij je past.

Om 11:00 uur staat er een “training” van Jong Oranje op het programma. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt. De “trainingen” van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11:00 tot 12: 00 uur en deelname is geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Voor meer informatie over Jong Oranje: mail naar jongoranje@svnieuwleusen.nl

Om 13:45 uur zijn alle sponsoren uitgenodigd in de bestuurs- annex sponsorruimte.

Om 14:30 uur speelt het 1e elftal de 1e competitiewedstrijd van het seizoen tegen promovendus Hulzense Boys. De entree is gratis. De aller jongste F-pupillen komen gezamenlijk met de spelers hand in hand het veld op.

Om 18:00 uur worden alle jubilarissen die 25, 40 en 50 jaar lid zijn van de vereniging gehuldigd.

Om 18:30 uur start de Voetbalrodeo, een lachwekkende Rodeo topper. Voetbalrodeo is een hit in 2012. De Open Dag wordt afgesloten met een barbecue en gezellige muziek van de populaire D.J.’s Albert Jan Brinksma en Erik Uitslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.