Home / archiefcentraal / druk met reclame en ict kiest voor solcon

druk met reclame en ict kiest voor solcon

Het begrip glasvezel levert voor veel mensen nog de nodige vragen op. ‘Wat kan ik ermee en waarom zou ik het moeten hebben?’ Ondernemer Pascal Schonewille van Druk met Reclame & ICT uit Ommen verdiepte zich in die vragen en kwam erachter dat glasvezel voor hem en zijn bedrijf grote voordelen biedt en dat Solcon daarvoor de beste optie is. Dit is één van de zeven aanbieders van glasvezel in Ommen. “Met glasvezel beschik je over razendsnel internet, haarscherpe televisiebeelden en goedkopere telefonie. En dat voor hetzelfde bedrag dat je nu betaalt,” aldus Schonewille. Druk met Reclame & ICT houdt zich onder meer bezig met allerlei soorten drukwerk, maar ook systeembeheer.

“Ik heb gekozen voor Solcon omdat deze provider in een onderzoek van de Consumentenbond in mei en juni als Beste Landelijke Provider uit de bus is gekomen.” Daarnaast vindt Pascal het belangrijk voor zijn bedrijf dat er persoonlijke aandacht blijft bij storingen of andere problemen. “Voor mensen met een Solcon-aansluiting is het mogelijk contact op te nemen met Druk met Reclame & ICT. Wij kunnen alle storingen en of problemen oplossen. Dus geen dure 0900 nummers bellen, maar een gewoon lokaal tarief. Ook kunt u even binnenlopen op ons kantoor aan de Vermeerstraat 11b in Ommen.”

De glasvezel pakketten bestaan er in twee varianten, namelijk 50/50mb en 100/100mb. Bij de 100/100 verbinding krijgt u een interactieve tv-decoder geheel gratis. Een belangrijk verschil met bijvoorbeeld KPN, Telfort en XS4all, is dat die niet meer de mogelijk bieden om je oude analoge CAI kabel in huis te gebruiken. “Heb je dus meer dan drie tv’s, of nog een tuner (radio) in huis staan die via de CAI kabel werkt, dan zijn al deze apparaten na de aansluiting van glasvezel niet meer te gebruiken. Bij Solcon is dit geen probleem. Deze biedt deze dienst wel en u kunt daarom al uw huidige apparatuur blijven gebruiken zoals u nu ook doet. Verwijder de smart-card van Ziggo en je apparatuur is klaar voor gebruik. En bij vragen bel je gewoon Druk met Reclame & ICT.

Wanneer je nu een glasvezelaanvraag doet bij Druk met Reclame & ICT via de website www.dri3.nl/glasvezel of op het kantoor aan de Vermeerstraat krijg je één jaar NOD32 Antivirus – tevens bekroond door de Consumentenbond – geheel gratis. Als klap op de vuurpijl krijg je voor het tweede jaar een waardebon van 50%. “Daarnaast is iedereen natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor voor meer informatie of een kopje koffie,” aldus Schonewille.

Naast de glasvezel diensten die Druk met Reclame & ICT aanbiedt kun je ook terecht voor alles op het gebied van Drukwerk, Reclame & ICT in de breedste zin van het woord. Dus ook voor al uw computerproblemen staat Pascal Schonewille graag voor u klaar. “En met ons streven om alle problemen binnen 24 uur op te lossen, geeft dit een stukje extra service in de snelle tijd van tegenwoordig. Want wie kan zowel zakelijk als privé nog zonder computer?”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.