Home / archiefcentraal / drentse stuw groen en zonder zandzakken

drentse stuw groen en zonder zandzakken

De Drentse stuw, die begin dit jaar extra aandacht kreeg tijdens de hoogwatersituatie, ziet er weer groen uit. Niets doet meer denken aan eind januari toen de waterkanten bedekt waren met folie en zandzakken.

De situatie achter de Drentse stuw in het afwateringskanaal tussen Coevorden en Gramsbergen is gelijk na het hoogwaterseizoen aangepakt door waterschap Velt en Vecht. Beide zijkanten, ook de kant van het spoor, zijn versterkt. De beschoeiing is hersteld, graszoden zijn gelegd en het ingezaaide gras laat groene oevers zien.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.