doe mee aan de vechtdal centraaltime out sport jack hutten toto

Iedereen kent het wel, de Time Out Sport Jack Hutten Wedstrijd van de Week. Maar dit jaar is er iets nieuws, namelijk de Vechtdal Centraal/Time Out Sport Jack Hutten Toto. Een heel jaar lang kun je elke week uitslagen van sportwedstrijden voorspellen. Je hoeft niet meer de uitslag te geven, maar je vinkt elke week van meerdere wedstrijden aan wie jij denkt dat er gaat winnen. Denk je dat de thuisclub wint, dan zet je een vinkje bij ‘1’. Denk je dat de winst naar de bezoekers gaat, dan vink je ‘2’ aan. Wanneer je denkt dat geen van beide clubs wint, dan klik je op het vakje ‘3’. Simpeler kan niet.

Elke week wordt er een prijs verloot onder de deelnemers die dat weekend de meeste punten hebben gehaald. Maar er is meer. Want je kunt een heel jaar lang meedoen aan de toto. Wanneer je elke week meedoet, dan worden jouw punten bij elkaar opgeteld. Sta je aan het eind van het jaar bovenaan, dan win je een grote prijs. Deze grote prijs is nog niet definitief, maar de kans is groot dat dit een voetbalreis gaat worden naar een wedstrijd in een grote Europese competitie. Doe dus elke week mee met de toto. Meedoen kan vanaf het eerste weekend van september. Schrijf je in via vechtdalcentraal.nl en doe mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.