dodelijk slachtoffer bij ongeval n36

Bij het ongeluk op de N36 ter hoogte van Beerzerveld is een persoon om het leven gekomen, aldus een woordvoerder ter plaatse. Drie anderen zijn gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak is een personenauto, komende uit de richting van Beerzerveld, op de verkeerde weghelft terecht gekomen. Uit tegengestelde richting kwam een geldauto aanrijden, die een frontale aanrijding niet meer kon voorkomen. De 29-jarige bijrijder van de personenauto uit Hardenberg kwam hierbij om het leven. De bestuurder van de auto, een 36-jarige man uit Hardenberg, evenals de twee inzittenden van de geldauto, een 54-jarige man en een 43-jarige vrouw, raakten gewond en zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De N36 tussen de Witte Paal en Almelo was in beide richtingen afgesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.