diefstal portemonnee uit tas door truc

Een 78-jarige inwoonster uit Hardenberg deed dinsdag 21 augustus aangifte van diefstal van haar portemonnee. Het slachtoffer deed boodschappen bij een zelfbedieningszaak gevestigd aan de Markt. Hier werd ze aangesproken door twee jonge vrouwen, die haar vroegen of zij wist waar het appelgebak stond. Zij heeft één van de vrouwen het gebak gewezen en heeft daardoor even haar tas uit het oog verloren. Bij de kassa merkte ze dat haar portemonnee niet meer in haar tas aanwezig was. In de portemonnee zaten de gebruikelijk pasjes met een geldbedrag van rond de 70 euro. De jonge vrouwen waren in geen velden of wegen meer te bekennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.