dewi wint the voice kids of oudleusen

In de categorie groep 1 tot en met 5 van de basisschool haalden Bo en Sam Rumpf en Danny en Chiel Lindeboom met “Het Vliegerlied” van De Dikdakkers een tweede plaats. Het groepje moest de aftrap doen van de middag maar met dit vrolijke zomernummer zat de stemming er direct in. De groep met Esra Nijsingh, Lynn van Dam en Samantha Kleinlughtenbeld hebben de eerste plaats gehaald met een zing- en dansact van Marco Borsato “Rood”. Met een zelf bedachte dans, heel ritmisch en synchroon.

In de categorie groep 6 t/m 8 van de basisschool was een gedeelde zesde plaats voor Melvin Ekkelenkamp (Mooi Wark), Annelie Lelieveld (Katty Perry), Loes Huisjes met Karlijn Meulman als Kinderen voor Kinderen en Milou Nijzing en Karline Kasper als Taio Cruz. Laura Hogekamp en Anouk Riezebos wisten met Lady Gaga de vijfde plek te bemachtigen. Nadia van Oenen en Indy Regterschot op de vierde plaats met Nicki Minaj. Amber Lubbers en Demi Bonte konden op het ereschavot de derde plek innemen met hun Carly Rae Jepsen, “Call me maybe”. Nathalie Overhein heeft als Birdy prachtig live gezongen de tweede plaats gekregen en Dewi Kragt als Nicki Minaj op de hoogste, eerste plek.

De publieksprijzen werden na afloop uitgereikt. In tegenstelling tot de juryuitslagen, wist bij de jongste groep Bo en Sam Rumpf samen met Danny en Chiel Lindeboom het publiek het meest te boeien en Laura Hogenkamp en Anouk Riezebos werd door het publiek aangewezen als leukste act in de oudste groep.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.