dedemsvaart wint van ozc

Zaterdag club OZC moest vanmiddag de zege laten aan derde klasser Dedemsvaart. De Ommenaren kwamen nog wel op voorsprong na vijf minuten. Dedemsvaart trok daarna het iniatief naar zich toe maar moesten lang wachten op de gelijkmaker.

Daarna was het verzet van OZC gebroken en was het vlak na de 1-1 al 2-1 voor de oranjehemden. In de laatste minuut was het Dilan van Bree die aan alle onzekerheid een einde maakte door de 3-1 binnen te schieten.

Het Dalfser ASC’62 was vanmiddag de mindere van Heerde dat met 0-1 won. Het was geen al te beste wedstrijd van Dalfser kant. “Het was slecht en iets anders kan ik er niet van maken”, aldus Gert Buitenhuis van ASC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.