Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rondom zomeractiviteit 5

de 10 verschillen rondom zomeractiviteit 5

Hulde voor de kampioen die zijn of haar Olympische droom tot werkelijkheid heeft gemaakt. Openbare eerbied voor een resultaat van weken, maanden en jaren veel en hard trainen. Openbare eerbied die door feestredenaars in ellenlange redes wordt betoond. Feestredes zo lang als de weg naar de droom en dat is de nachtmerrie van elke kampioen.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.