danny wintjens nieuwe doelman pec zwolle

Concurrentie voor Ommenaar Leon ter Wielen: PEC Zwolle heeft er een extra doelman bij. De 28-jarige Danny Wintjens tekent een contract voor één seizoen in Zwolle.

Met het aantrekken van Wintjens heeft PEC Zwolle de openstaande vacature van een doelman ingevuld. In het seizoen 2001-2002 maakte de ervaren doelman zijn debuut in het Nederlandse betaalde voetbal bij MVV Maastricht. De Limburger keepte vier seizoenen voor de club uit zijn geboorteplaats, waarin hij tot 68 wedstrijden kwam. In de zomer van 2005 verliet hij de Eerste Divisie voor de Eredivisie en stond hij een jaar onder contract bij FC Twente en sc Heerenveen, maar zijn debuut op het hoogste niveau bleef uit.

In de zomer van 2007 verliet Wintjens sc Heerenveen voor VVV Venlo, waar hij wel zijn debuut in de Eredivisie kon maken. De doelman stond twintig wedstrijden onder de lat bij de Limburgers, maar kon degradatie niet voorkomen. Een jaar later nam hij afscheid van de Venlonaren met het kampioenschap in de Jupiler League. Wintjens tekende een contract bij Fortuna Sittard, waar hij de afgelopen drie seizoenen eerste doelman was en 98 wedstrijden in de Jupiler League keepte.

In principe is Wintjens, bij goedkeuring van de KNVB, zaterdag al speelgerechtigd tegen Vitesse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.