Home / archiefcentraal / cursus keramiek bij thea dijkema

cursus keramiek bij thea dijkema

Begin september start Thea Dijkema met een cursus werken met klei in Witharen. De opzet is het aanleren en uitdiepen van de verschillende technieken van het werken met klei. Er wordt afwisselend gewerkt met opdrachten en vrij werken. De eigen creativiteit en het vormgeven aan de eigen ideeën speelt een belangrijke rol.

De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Het gaat om twee keer vijf lessen van 2,5 uur, te starten op maandagmorgen 3 september of dinsdagavond 5 september. Opgeven kan voor tien lessen, maar ook voor vijf lessen. Kosten: 125 euro voor vijf lessen, inclusief materiaal en stoken. Voor meer info: 0523-676272, of kom langs tijdens de Open Atelierdagen op zaterdag 25 en zondag 26 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. Kijk op de website: www.atelierwitharen.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.