Home / archiefcentraal / circus amara staat in dalfsen

circus amara staat in dalfsen

Nationaal familiecircus Amara houdt van 22 augustus tot en met 26 augustus voor de eerste keer in zijn bestaan circusvoorstellingen in Dalfsen. Om precies te zijn aan de Ruitenborghstraat. Hier zal gedurende vier dagen een show worden gebracht met jongleurs, een trapezenummer, een messenwerpact, een clown en dieren.

In de tent is plaats voor ongeveer vierhonderd bezoekers, een voorstelling duurt inclusief pauze zon twee uur. De tent is toegankelijk voor rolstoelbezitters. Voor de meest actuele informatie over programma, tijden, artiesten, kaartverkoop en andere zaken: www.circusamara.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.