Home / archiefcentraal / campinggames succesvol

campinggames succesvol

Hoogtepunt van de middag was de recordpoging afwassen. Eigenaar Gerrit-Jan Hagedoorn van Beerze Bulten: ‘De Olympische Spelen zijn in volle gang, daarom leek het ons leuk om ook te proberen een record te vestigen. Omdat afwassen echt een campingactiviteit is, hebben we dit opgepakt. Op internet konden we geen informatie vinden over een afwasrecord dus we gaan ervan uit dat we met 247 deelnemers nu in het bezit zijn van het wereldrecord. We laten het echter niet registreren. Wie weet doen we volgend jaar een officiële poging. De campinggames zijn in ieder geval een enorm succes!”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.