Home / archiefcentraal / bustocht salland en rondvaart voor ouderen

bustocht salland en rondvaart voor ouderen

Stichting Welzijn Ouderen Holten/Rijssen en Stichting De Welle uit Nijverdal hielden op 24 juli voor 54 ouderen en twee begeleiders uit de gemeenten Rijssen/Holten en Hellendoorn een mooie bustocht door Salland en een rondvaart over de Vecht gehouden. De bus was toegankelijk voor rolstoelgebruikers, waardoor ook mensen die rolstoelgebonden zijn mee konden.

Een gedeelte van de bustocht ging door het mooie Vechtdal, waar de buschauffeur uitlag gaf over alles wij langs kwamen. Daarna konden we inschepen op de rondvaartboot voor een boottocht over de Vecht. Benedendeks werd eerst koffie of thee gedronken met een lekkere punt Limburgse vlaai. Nadien konden veel deelnemers bovendeks heerlijk van het uitzicht en de zon genieten. Het weer hielp goed mee en het was een heerlijke dag. Alle reacties waren dan ook positief en men vond het voor herhaling vatbaar.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.