bustocht salland en rondvaart voor ouderen

Stichting Welzijn Ouderen Holten/Rijssen en Stichting De Welle uit Nijverdal hielden op 24 juli voor 54 ouderen en twee begeleiders uit de gemeenten Rijssen/Holten en Hellendoorn een mooie bustocht door Salland en een rondvaart over de Vecht gehouden. De bus was toegankelijk voor rolstoelgebruikers, waardoor ook mensen die rolstoelgebonden zijn mee konden.

Een gedeelte van de bustocht ging door het mooie Vechtdal, waar de buschauffeur uitlag gaf over alles wij langs kwamen. Daarna konden we inschepen op de rondvaartboot voor een boottocht over de Vecht. Benedendeks werd eerst koffie of thee gedronken met een lekkere punt Limburgse vlaai. Nadien konden veel deelnemers bovendeks heerlijk van het uitzicht en de zon genieten. Het weer hielp goed mee en het was een heerlijke dag. Alle reacties waren dan ook positief en men vond het voor herhaling vatbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.