Home / archiefcentraal / broemcursus frist regels autorijden op

broemcursus frist regels autorijden op

Veilig Verkeer Nederland, afdeling Ommen, houdt een broemcursus (Breed Overleg ouderen En Mobiliteit) voor 55-plussers. De regels en gebruiken voor het autorijden worden flink opgefrist, met extra aandacht voor de regels die de laatste jaren zijn veranderd.

De cursus bestaat uit drie ochtenden theorie, met aansluitend een praktijkrit in de omgeving, met de eigen auto. De theorieochtenden staan gepland voor de dinsdagen 2, 9 en 16 oktober, of de woensdagen 3, 10 en 17 oktober. De praktijkrit wordt in overleg ingepland.

De kosten voor de hele cursus bedragen 20 euro.

Aanmelden kan door de naam, het adres en de geboortedatum te mailen naar: rijschoollogtenberg@hotmail.com, te bellen met 0529 451227, of door een briefje te sturen naar Logtenberg, Sportlaan 10, 7735 KX Arriën.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.