boule 88 dalfsen twee keer de norm

Jeu-de-boulesvereniging Boule ’88 uit Dalfsen is een vereniging met bijna zestig leden. “Voor Dalfsen is dit aantal goed te noemen, want dat is twee keer de norm”, aldus voorzitter Jo Bruggeman.

De boulesbaan ligt tegenover de Westermolen in Dalfsen. De vereniging bestaat vanaf 1988 en viert dus volgend jaar haar 25-jarig jubileum. De speelavonden zijn maandag- en vrijdagavond vanaf 19.00 uur en zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur. De vrijdagavond is een open avond en dus mogen dan ook niet-leden meedoen.

Begin juni is Boule ’88 op de vierde plaats geëindigd van de Regiocupcompetitie. Hieraan doen tien verenigingen mee, liggend in driehoek Delden, Deventer en Dalfsen.

Boule ’88 houdt jaarlijks evenementen tussen april en oktober. Daarna, in de wintertijd, wordt er alleen nog gespeeld bij redelijk weer. Wel doen in deze periode diverse leden mee aan externe toernooien in de omgeving.

Op 4 augustus wordt op eigen baan gestreden om het clubkampioenschap 2012. De winnaar krijgt dan naast de titel ook een wisseltrofee, een mooie schijf Braziliaans agaat met inscriptie.

Op 18 augustus wordt het Dorpentoernooi gehouden. Dan komen boulers uit Oudleusen, Lemelerveld, Hörstel (Duitsland) en dus Boule ’88 uit Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.