avereest levert overijsselse kampioenen

In de dressuur klasse Z1 categorie D/E werd Marit Golsteijn (foto) met haar pony Bo kampioen. De wedstrijd in deze categorie bestond uit twee proeven. De beste zes van de eerste proef mochten in de tweede proef strijden om het kampioenschap. Marit stond na de eerste proef aan kop met een kleine voorsprong van 0,5 procent. De tweede beslissende proef wist zij echter ook te winnen, waarna zij zich de terechte kampioen mocht noemen. Met haar pony Viktor behaalde zij bij het dressuur tevens een derde plaats in de klasse M1 categorie D/E.

Bij het springen in de klasse Z categorie D/E heeft Marjolein Jonkers voor de vierde keer op rij het Overijssels kampioenschap behaald. In zowel het eerste als het tweede parcours sprong zij met Zarville foutloos, waarna een barrage volde. Ook hierin bleef zij foutloos en mocht zij de kampioensdeken in ontvangst nemen.

Tenslotte werd Grietje van der Weide kampioen in de dressuur klasse L2 categorie D/E. Met haar pony Mistral kon zij in deze spannende rubriek, waar de deelnemers aan elkaar gewaagd waren, de concurrentie achter zich laten. Ook voor haar lagen er dus een mooi kampioenslint en een staatsiedeken klaar.

Tessa Rumph haalde ten slotte met haar pony Primera een derde prijs in de klasse B categorie A/B. Zaterdag 8 september houdt Ponyclub Avereest e.o. zelf een ponyconcours bij de Diamanthal te Balkbrug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.