ahne reikt prijzen uit bij jumping de driehoek

Op zondagmiddag 5 augustus wordt er in de springpiste van Jumping De Driehoek in Stegeren (Ommen-Noord) door de nationale springtop gestreden om de Grote Prijs van Salland. Zaterdagavond wordt het Kampioenschap van Stegeren verreden. Beide prijzen worden uitgereikt door burgemeester Marc-Jan Ahne van de gemeente Ommen.

Grote namen als Jeroen Dubbeldam, Angelique Hoorn en Ben Schröder hebben zich ingeschreven. En uiteraard verschijnen de thuis rijdende Hendrik Jan en Frank Schuttert aan de start. Op zondagmiddag wordt ook de finale van de Pavo/Silfit Masterclass verreden, een promotie-competitie voor tuigpaarden.

De familie Schuttert organiseert het evenement Jumping De Driehoek van 2 tot en met 5 augustus op hun paardenbedrijf in Stegeren (Ommen-Noord). Het is een gratis publieksevenement waar professionele paardenspringsport en gezelligheid voor ouders en hun kinderen hand in hand gaan. Vier dagen springsport op een toplocatie, op fietsafstand van Ommen en Dedemsvaart, omringd door een verscheidenheid aan activiteiten in het ruim opgezette strodorp. Voor de jonge bezoekers wordt de Kids Paddock ingericht met zandbak, springkussen en gratis ponyrijden op zondag.

De Driehoekhoeve bevindt zich aan Ondersloot-Zuid 1a in Stegeren (Ommen-Noord). Meer informatie en het volledige programma op www.jumpingdedriehoek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.