agricola ontvangt proef dalfsen magazine

Het magazine laat zien welke activiteiten er zijn op 8 september in en rond Dalfsen. Er is veel aandacht voor het 10e bierfestival bij de Trefkoele, maar ook de vele monumenten die deze dag geopend zijn worden uitgebreid belicht. Uniek dit jaar is de opening van de gerestaureerde Westermolen, waar ook een streek- en curiosamarkt te bezoeken is. Op het Kerkplein presenteren vrijwilligersorganisaties zich.

In het blad staan ook twee fietsroutse. Een van 22 en een van 32 kilometer met alle te bezoeken bezienswaardigheden en rustpunten – onder andere bij Boerhoes en het station –, makkelijk te volgen aan de hand van de knooppunten en bewegwijzering.

Voor de wandelliefhebber zijn twee routes, van 8,5 en 15 kilometer aangegeven. Deze routes zijn gemarkeerd met paaltjes met pijlen. Ook hiervoor is een gezellig rustpunt ingericht bij het Boskamp.

Alle deelnemende bierbrouwers presenteren zich op drie pagina’s. Speciale aandacht is er voor het nieuwe speciaal gebrouwen bier in Dalfsen: de mop van Dalfsen. Het is gebrouwen met dezelfde kruiden als de Dalfser moppen.

De horeca laat zich zien op diverse locaties met lekkere hapjes onder het motto: “Dalfsen, da mu’j pruv’n”.

De Dalfsen band Nikx neemt op 8 september afscheid en ook hier wordt de aandacht op gevestigd.

Deze week worden 60.000 exemplaren huis-aan-huis verspreid in Dalfsen, Zwolle, Ommen, Heino, Raalte, Nieuwleusen en Staphorst..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.