Home / archiefcentraal / agressieve man aangehouden voor bedreiging

agressieve man aangehouden voor bedreiging

Een 27-jarige inwoner van Giethmen is zondagavond 26 augustus aangehouden voor bedreiging. In eerste instantie was de ambulance ter plaatse vanwege de hoeveelheid drank die de man genuttigd had. Hij zou zich vervolgens ook agressief opstellen, waarna de politie werd ingeschakeld. De man bleef agressief, waarop hij met pepperspray behandeld is. Vervolgens begon hij politieagenten te bedreigen, waarop hij is aangehouden. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.