activiteiten voor ouderen in zaal kappers

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen houdt op dinsdagochtend, eens per 14 dagen, een gezellige ochtend voor de 65+ers in Hoonhorst. De eerstvolgende keer is dinsdagochtend 28 augustus 2012. Er worden diverse activiteiten aangeboden, zoals biljarten, schilderen, kaarten, bridge en rummikup. O

ok het gezamenlijk koffie drinken en gezellig een praatje maken staan hoog in het vaandel. De ochtenden zijn heel gezellig en worden goed bezocht door vele inwoners uit Hoonhorst. Vrijwilligers zetten zich enthousiast in. Zij begeleiden deze ochtenden en bedienen bij de warme maaltijd.

Want aansluitend aan deze ochtend bestaat de mogelijkheid om in zaal Kappers een warme maaltijd te gebruiken. Ook 65+ers die niet deelnemen aan de ouderenochtend kunnen gebruik maken van deze gezamenlijke maaltijd. De maaltijd is bestemd voor alleenstaanden en echtparen. De kosten bedragen 7,50 euro per maaltijd, exclusief drankjes, en bestaat uit een hoofdgerecht en dessert.

Aanmelden voor deelname aan de warme maaltijd kan voor de voorafgaande vrijdag bij mevrouw Melenhorst, de Horst 1, 0529 401793.

De eigenaren van zaal Kappers staan geheel belangeloos de ruimte ter beschikking en berekenen hiervoor geen kosten. Ook de maaltijden worden door hen uitstekend verzorgd tegen een minimumprijs. Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen is hen zeer erkentelijk voor dit gebaar en voor het feit dat zij zich op deze manier willen inzetten voor de plaatselijke bevolking.

Voor vragen kunt u contact opnemen met landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen, 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.