Home / archiefcentraal / aangehouden op verdenking van heling

aangehouden op verdenking van heling

Aan de Hoofdweg in De Krim zijn dinsdagmiddag 7 augustus twee mannen van 18 en 19 jaar uit Slagharen en Dedemsvaart aangehouden op verdenking van heling. Een en ander kwam naar voren toen de mannen hadden getankt bij een benzinepomp en vervolgens niet konden betalen. Hierop werd de politie gebeld en is de auto van de mannen in beslag genomen, totdat er betaald kan worden.

Bij de inbeslagname haalden de twee nog een laptop uit de auto. Bij navraag konden ze beiden niet aangeven van wie deze laptop was. Deze zou niet van hen zijn. Ook deze is in beslag genomen en de twee heren zijn aangehouden op verdenking van heling. Er wordt een nader onderzoek naar de laptop ingesteld.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.