Home / archiefcentraal / zes personen met drie birdies in lemele

zes personen met drie birdies in lemele

Ronde 17 op de Pitch & Putt baan te Lemele was moeilijk vrijdagavond, greens die snel liepen, holes die moeilijk gestoken waren, kortom een lage score was niet gemakkelijk.

Hellendoorner Jan Nekkers, Nijverdaller Gerrit Tempert, Jan Willem van de Berg en Dinie Fransen uit Raalte, Theo Otten uit NieuwHeeten en Jan Hekman uit Ommen wisten drie birdies te maken, birdie is bij Pitch & Putt in twee slagen uitholen.

Uiteindelijk wist Raaltenaar Hans Strijkveen met een score van 55 de 18 holes te bedwingen. Jan Hekman uit Ommen had 56 slagen nodig. Bert Duerink uit Lemele en de genoemde Theo Otten hadden 57 slagen nodig. Harry Eshuis, Jan Willem van de Berg en Erwin Scholten kwamen na 58 slagen binnen, Herman Scholten en Dinie Fransen hadden 59 slagen nodig.

In het strokeplay klassement gaat Theo Otten op kop met 122 punten, gevolgd op één punt door Hans Strijkveen en Herman Scholten staat op 115. Jan Hekman volgt dan met 74 punten. In het stableford speelden de volgend spelers hun handicap omlaag, Gerard Schoot 40, Diny Fransen 39, Bert Duerink en Jan Hekman 38, en Gerrit Tempert, Jan Willem van de Berg en Henk Bendijk met 37 stableford punten. Mieke Bendijk gaat in het tussen klassement op kop met één punt voorsprong op Gerrit Tempert die weer 4 punten voor staat op Gerrit Koggel met een totaal van 62 punten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.