Home / archiefcentraal / word je eigen energiefabriek

word je eigen energiefabriek

Vanaf 2 juli is er een nieuwe subsidieregeling voor particulieren. Je kunt vanaf dan tot 650 euro subsidie terugkrijgen op de aanschaf van zonnepanelen. Er zullen dit jaar zo’n 30.000 aanvragen gehonoreerd worden, volgens het principe: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Als je mee wilt doen, moet je dus snel zijn.

Mijn Energiefabriek maakt het mogelijk om zelf energieproducent te worden. De zon schijnt elke dag gratis voor ons. Met zonnepanelen en zonneboilers kun je als particulier of bedrijf hier dankbaar gebruik van maken. Mijn Energiefabriek heeft complete systemen samengesteld met producten van Europese bodem: goed, betrouwbaar én betaalbaar.

Het bedrijf heeft een nieuwe naam, maar is al jaren actief in zonne-energie, tot voor kort onder de naam Rozenloui Eco Energie. Dit Hardenbergse bedrijf van Henk Meulink is één van de grootste leveranciers in Noordoost-Nederland.

Niet alleen particulieren kunnen profiteren van de gratis zon, bedrijven en agrariërs kunnen de grote oppervlakte van hun bedrijfsdaken uitstekend benutten om hun energielasten fors te verminderen. Systemen tot 60.000Wp zijn geen uitzondering.

Ook recreatiebedrijven en sportverenigingen hebben te kampen met stijgende energielasten. Mijn Energiefabriek heeft een slimme systemen in huis om aan de typische piekvraag bij recreatiebedrijven en sportverenigingen te voldoen.

Op www.mijnenergiefabriek.nl vind je meer informatie. Als je interesse hebt, kun je ook contact opnemen via 0523 272278 of info@mijnenergiefabriek.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.