winnaars balonnenwedstrijd in zonnetje gezet

Vier winnaars van de Koninginnedag-ballonwedstrijd in Dalfsen zijn zaterdagochtend gehuldigd. Frederique Slootweg mocht de eerste prijs in ontvangst nemen, haar ballon landde op het strand van Schiermonnikoog.

De tweede prijs ging naar Dani Noordman, zijn ballon werd gevonden in Lauwersoog. Een gedeelde derde prijs ging naar Dewi Bosch en Wesley Dissel. Hun ballonnen werden gevonden in Anjum. De sponsor van de ballonwedstrijd, Garage Van Leussen, deelde de prijzen uit in zijn garage. De trotse kinderen werden feestelijk onthaald en getrakteerd op een drankje en een megazak spekjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.