Home / archiefcentraal / winnaars balonnenwedstrijd in zonnetje gezet

winnaars balonnenwedstrijd in zonnetje gezet

Vier winnaars van de Koninginnedag-ballonwedstrijd in Dalfsen zijn zaterdagochtend gehuldigd. Frederique Slootweg mocht de eerste prijs in ontvangst nemen, haar ballon landde op het strand van Schiermonnikoog.

De tweede prijs ging naar Dani Noordman, zijn ballon werd gevonden in Lauwersoog. Een gedeelde derde prijs ging naar Dewi Bosch en Wesley Dissel. Hun ballonnen werden gevonden in Anjum. De sponsor van de ballonwedstrijd, Garage Van Leussen, deelde de prijzen uit in zijn garage. De trotse kinderen werden feestelijk onthaald en getrakteerd op een drankje en een megazak spekjes.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.