Home / archiefcentraal / waarschuwing voor code geel

waarschuwing voor code geel

Het KNMI heeft vrijdagmiddag 27 juli een code geel afgegeven voor de provincie Overijssel vanwege de kans op onweersbuien en ‘plaatselijk veel neerslag in een korte tijd’. Op de website van het KNMI wordt aangegeven dat er tussen 17.00 en 09.00 meer dan dertig millimeter regen per uur kan vallen. Overige provincies die worden getroffen met de code geel zijn Gelderland, Brabant en Limburg. In de middag kunnen de temperaturen in het zuidoosten nog oplopen tot dertig graden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.