Home / archiefcentraal / voorontwerp bestemmingsplan dalfsen ter inzage

voorontwerp bestemmingsplan dalfsen ter inzage

Met ingang van 4 juli tot en met 14 augustus 2012 ligt voor iedereen het voorontwerp “bestemmingsplan Kern Dalfsen 2012” ter inzage. Het bestemmingsplan gaat over de hele kern Dalfsen, inclusief de bedrijventerreinen. Ook is een klein gedeelte van het huidige bestemmingsplan Buitengebied aan de noordoost- en oostzijde van de kern Dalfsen toegevoegd aan dit nieuwe bestemmingsplan.

In het bestemmingsplan heeft elk perceel een bestemming gekregen. Per bestemming is geregeld op welke wijze percelen en de opstallen gebruikt mogen worden en wat er gebouwd mag worden. Over het algemeen hebben inwoners pas te maken met het bestemmingsplan als ze willen bouwen of een activiteit willen gaan verrichten.

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Ook is het bestemmingsplan in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.Dalfsen2012.

Er wordt ook een inloopbijeenkomst gehouden op woensdag 11 juli 2012 van 15:00 uur – 17:00 uur en 18:30 – 21:00 uur in de foyer in het gemeentehuis in Dalfsen, Raadhuisstraat 1 in Dalfsen.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.