Home / archiefcentraal / vijf wielrenners ten val in radewijk

vijf wielrenners ten val in radewijk

De politie kreeg woensdagavond 3 juli een melding dat er een aantal wielrenners gevallen was op de Noord-Oosterweg. Een groep van 32 wielrenners fietste over de Noord-Oosterweg toen een van hen ten val kwam en vijf anderen gingen hierdoor ook onderuit. Twee ambulances kwamen en brachten drie gewonde wielrenners naar het ziekenhuis voor behandeling. Het ongeval zou ontstaan zijn door een verhoging op de rijbaan. Vermoedelijk is deze verhoging ontstaan door boomwortels. De wegbeheerder zal in kennis worden gesteld. De gevallen renners die niet naar het ziekenhuis hoefden zijn door een familielid van een van de wielrenners opgehaald en met een auto naar huis gebracht.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.