viaduct winnaar zomarfeest beerzerveld

Missie geslaagd. De tiende editie van het Zomarfeest in Beerzerveld kan weer als succesvol worden gearchiveerd in de boeken. Drie dagen lang was het oude sportveld het episch en op zijn grondvesten schuddende centrum wat donderdag 5 juli begon en zaterdagnacht laat eindigde met de geweldigde feestband ’30 Euro Live’.

Twee jaar lang wist vriendengroep Geert’s Boerenmix beslag te liggen op de titel maar deze editie ging het Viaduct met die eer strijken. Uiteindelijk gaf een goede zeskamp op zaterdagmiddag de doorslag.

Het negenkoppige bestuur keek ook met een tevreden gevoel terug op drie dagen ‘Zomaren’.

“Wij hebben het enorm getroffen met het weer”, weet voorzitter Gernand Zandman tussen de bedrijven door te melden. “Dit was tevens mijn laatste Zomarfeest, wegens gezondheidsredenen stop ik ermee, helaas maar het is niet anders. Het feest staat en ik ben hartstikke dankbaar dat ik zes jaar lang mijn energie mocht steken. Zal het wel gaan missen. Wij hebben een super enthousiast bestuur. Daniëlle Kleinjan en Jeanette Muis zitten er allebei al vanaf het begin bij, top! Samen met Magreet Willems neem ik toch wel met een beetje pijn in mijn hart afscheid, maar het is niet anders”, aldus de scheidende preses Zandman.

Donderdag werd er afgetrapt met de Beerzerveldse variant op het immens populaire “Ik hou van Holland” spelletje. Vrijdag wonnen Robbin, Koen en Marco de mini Bonte Avond met hun ‘supermix’. Later die avond koos de onafhankelijke jury voor Geert’s Boerenmix als winnaars van de grote Bonte Avond met hun imiatie en eigentijdse cover van Stayin’Alive, een nummer van the BeeGees.

Het bracht hen niet de derde eindoverwinning op rij. Daar stak het Viaduct een geweldig stokje voor door een uitmuntende zeskamp op de been te brengen.

’s Avonds sloot de feestband ’30 Euro Live’ een geweldige editie van het Zomarfeest in stijl af.

De tent had zin in een feestje, het Zomarfeest voldeed weer aan alle verwachtingen.

Voor foto’s zie: www.zomarfeestbeerzerveld.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.