veertien bands op stone rock festival

De afgelopen maanden heeft de organisatie van Stone Rock Festival regelmatig nieuwe namen bekend gemaakt van bands die op zullen gaan treden op het gratis toegankelijke muziekfestival. Het festival, dat op zaterdag 28 juli van 14:00 uur tot 01:00 uur plaats zal vinden onder het kunstwerk ‘De Zwevende Kei’ in Dalfsen, maakt nu haar complete programma bekend.

Vorig jaar traden er op Stone Rock drie bands op, dit jaar zijn het er maar liefst veertien. Daarnaast breidt het festival uit met een tweede podium, wat mede mogelijk gemaakt wordt door Kunst & Cultuur Overijssel en de Provincie Overijssel.

De bands die dit jaar de podia zullen bestijgen zijn: The Heinoos, Shaking Godspeed, the Backcorner Boogie Band, Palio Superspeed Donkey, Birth of Joy, John Hill, Tommy Ebben and the Small Town Villains, Lick, The Road Home, De Nieuwe Stempel, Poor John, BlindRose, Texas Radio en A La Din.

Het geheel zal gepresenteerd worden door André Nijman, bekend van Jovink & The Voederbietels.

De rode draad tussen de bands is rock. De organisatie heeft geprobeerd om het festival zo breed mogelijk te programmeren en om dus zoveel verschillende soorten rockmuziek mogelijk op het podium te zetten. Stone Rock wordt één groot feest met punk-, funk-, orgel-, blues-, folk- en natuurlijk oldschool rock ’n roll! Zorg dus dat je erbij bent op zaterdag 28 juli naast het NS-station in Dalfsen vanaf 14:00 uur. De toegang is gratis.

Ga voor meer informatie en het complete programma naar www.stonerock.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.