Home / archiefcentraal / veel reggefibertaarten uitgedeeld

veel reggefibertaarten uitgedeeld

De aanleg van een glasvezelnetwerk vraagt enorme investeringen. Daarom wordt het in eerste instantie aangelegd in gemeenten waar bewoners het graag willen. Kiest ten minste 30 procent van de huishoudens in Ommen vóór 9 september voor een abonnement op glasvezel bij één van de serviceproviders, dan wordt daadwerkelijk met de aanleg begonnen.

Ook tijdens de zomervakantie staan de medewerkers van de glasvezelwinkel klaar om belangstellenden te informeren over de verschillende glasvezelabonnementen. De winkel is dagelijks geopend. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.eindelijkglasvezel.nl/ommen

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.