Home / archiefcentraal / veel bezoekers op rommelmarkt ommerkanaal

veel bezoekers op rommelmarkt ommerkanaal

Als er op een zaterdag in juli al van veraf vele auto’s zichtbaar zijn rond het buurthuis aan het Ommerkanaal, is het duidelijk dat de jaarlijkse rommelmarkt gehouden wordt. Dit jaar zelfs voor de 35e keer.

Van heinde en verre kwamen ook nu weer mensen om er de slag van hun leven te slaan. Als om 13.00 uur de hekken open gaan, dringt de mensenmassa zich het rommelmarktveldje op.

Hoogtepunt van de middag was, zoals altijd, de veiling. De veilingmeesters Petter en Dankelman zorgden ervoor dat tafels, gereedschap, tuinmeubels en kastjes binnen de kortste keren voor één of een paar euro’s nieuwe eigenaren vonden. Jan Soer, die altijd weer een groot aantal vrijwilligers, waaronder vele familieleden, op de been wist te brengen, was ook nu druk met het innen van het geld van de veiling. De opbrengst van veiling en rommelmarkt bij elkaar was zo’n 2.700 euro, en komt geheel ten goede van het buurthuis.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.