veel belangstelling voor oldtimerrit

De Oldtimerrit van MAC van Dedem in Balkburg op 29 juni is goed bezocht. Op de speelweide van het mooie openluchtbad “het Heuveltjesbosbad” in Balkbrug verzamelden zich vanaf 18.00 uur 59 antieke motoren en twaalf auto’s.

Na het nuttigen van een kopje koffie en het uitwisselen van onderlinge verhalen gingen de motoren en auto’s onder aanvoering van bestuurslid Gerrit Stoffer om 18.45 uur op weg om een tocht te rijden door het mooie Reestdal, richting Koekange. Via allerlei weggetjes en smalle wegen kwamen ze uit in Rogat. Daar was het tijd voor een tussenstop en wat drinken.

Na de pauze werden de stalen rossen weer bestegen en werd de reis vervolgd richting Lankhorst. Na Lankhorst ging de reis langs Staphorst en IJhorst. Na IJhorst roken de rijders de stal en wederom door het mooie Reestdal kwamen ze om 21.00 uur weer terug op de speelweide van het zwembad. Daar werd de avond afgesloten met een kop koffie en een plak lekkere krentenmik. Velen vonden het een hele mooie tocht en zeiden volgend jaar weer mee te doen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.