uitslagen kringkampioenschappen slagharen

Veertien ruiters van de Pony club Nieuwleusen en de Rijvereniging Nieuwleusen zijn dinsdag 3 juli in de prijzen gevallen tijdens de Kringkampioenschappen in Slagharen.

Bij de pony ruiters zijn bij de dressuur prijzen gewonnen door Manon Schut met Unique ze won hier tweemaal een eerste prijs in de klasse B/D. Ingeborg de Koning werd ook tweemaal eerste en kringkampioen in de klasse L2 /D met haar pony Toscane. Naomy Journee werd met Amanda Kringkampioen in de klasse B/B. Yara Borger met Lucky Boy werd in de klasse B/B vierde en Suzan Seine werd met Aurora tweemaal derde. Nikyta Journee werd met Firestone derde in de klasse L1/D.

Van de Rijvereniging werden er bij het springen prijzen gewonnen door: Jori Klein met Wallstreet, ze werd tweede in de klasse Z en met Bocelli werd ze achtste eveneens in de klasse Z. Roel van Lenthe werd met Watouche vijfde in de klasse M en met Amon Z vierde in de klasse B springen. Karin Seine met Zafira behaalde een zevende plaats in de klasse M en Melanie Kok met Ashi-Netty werd achtste in de klasse B. Eline van de Vegt werd met Bigonda hier tiende. Marielle ten Kate werd vierde met haar paard Calida eveneens in de klasse B.

Mirjam van der Wiel behaalde een tweede prijs bij het dressuur rijden klasse L2 en Marleen Seine werd vijfde in de klasse B.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.