uitbreiding panelenroute ommen

De herinrichting van het centrum van Ommen in 2010 was voor een aantal kunstenaars reden om

een wandelroute op te zetten met kunst langs historische straatjes en oude panden.

Vrijdag 6 juli is door de werkgroep Omm’zien Kunst een uitbreiding van deze route gerealiseerd. Buiten de bestaande al aanwezige kunstenaars met werken aan de muur hebben dit jaar Hetty Overwijk, Thea Dijkema, Loeki Leeuwerik en Lucas Vermeeren als nieuwelingen hun talenten op grote panelen vormgegeven. De officiële opening werd verricht door wethouder Ko Scheele. In totaal sieren nu 22 kunstwerken de binnenstad van Ommen. Een gratis wandelroute is gratis te verkrijgen bij onder meer de VVV, Bruna, Tante POS, Flater en Jipp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.